Dé webshop voor een leven zonder kalk. Met de kalkloos waterontharders neutraliseer je kalk en voorkom je zo’n beetje alle kalk- & roestvorming in je badkamer en keuken. Alles wat overblijft kan je gemakkelijk weg doen met een doekje. Wat een verademing! Het wordt ook wel gezien als de beste wapen in de strijd tegen kalkaanslag.

Het assortiment van Kalkloos bestaat uit magie, kort samengevat; er wordt een beschermende stof aangebracht op de kalk- en magnesium moleculen. Deze laag voorkomt dat kalk zich hecht aan leidingen en oppervlakten. Daarnaast haalt het filter de vuildeeltjes uit het water, dus zo geniet je altijd van schoon water! Dit is waarom dit dé webshop is voor jou badkamer en keuken. Onduidelijk wat het precies inhoudt? Bekijk hier onze producten. 

Het installeren van de waterontharder kan lastig zijn. Heb jij geen zin om al die moeite te verrichten? Dat kan, bekijk hier onze installatie. Een gediplomeerde loodgieter staat jou met een glimlach op te wachten. 

Wil je dit combineren met een nieuwe boiler om lekker lang te douche? Of een nieuwe kraan voor in de keuken om snel & gemakkelijk je pasta te koken? Dat kan, bekijk de boilers op Boilergigant en de kranen op Kokendwatergigant. Ben je vooral bezig met het besparen van water & energie? Dan is Comfortsaver perfect!

kalkloos-waterontkalker-zacht-en-zuiver-starterspakket

Kalkloos Zacht en Zuiver Starterspakket

549,00

kalkloos-waterontkalker-zacht-en-zuiver

Kalkloos Zacht en Zuiver

489,00

kalkloos-waterontkalker-zacht

Kalkloos Zacht

378,00

kalkloos-navulpatronen-5-halen-4-betalen-t-b-v-kalkloos-zacht-systeem

Kalkloos navulpatronen 5 halen 4 betalen t.b.v. Kalkloos Zacht systeem

160,00

Kalkloos Combinatie Prefilter + Navulpatroon

74,95

kalkloos-waterontkalker-navulpatroon

Kalkloos navulpatroon t.b.v. Kalkloos Zacht systeem

40,00

Kalkloos Elektronische Sensor

26,99

kalkloos-waterontkalker-montagesleutel

Kalkloos Montagesleutel

13,95